L' espai: Les Instal.lacions


INSTAL.LACIONS: SALES COMUNS POLIVALENTS.

Les instal·lacions i zones verdes són de patrimoni comú compartit, gestionat mitjançant la cooperativa que manté els seus béns amb una aportació de capital social obligatori, i un altre voluntari per assumir les adquisicions patrimonials de la societat, establert en els Estatuts.

Actualment està en construcció un espai comunitari de 330 m² de sales polivalents. Lloc de trobades, tertúlies i celebracions, per realitzar activitats i serveis bàsics que s'aniran posant en marxa en funció de les necessitats que vagin sorgint.

En aquest espai està previst que hi hagi una sala d'estar; sala d'atenció sanitària; sala d'activitats; menjador i cuina funcional; despatx i biblioteca.


ALTRES INSTAL.LACIONS

Magatzem d'eines. Espai comunitari on es guarden totes les eines compartides. És el taller on es realitzen reparacions, tant de coses comunitàries com particulars.


Horts. Cada soci/a té assignat un hort d'ús particular de 80 m².Aparcaments coberts. Cada soci disposa d'un aparcament, a més d'un altre compartit per a bicicletes.Zona esportiva: pistes de petanca, bitlles, etc.